Proč nutím zákazníky ukazovat koule

Pokud si představujete, jak přemlouvám ředitele firmy k nějaké obscénní aktivitě, nejste daleko od pravdy.

Internet trpí přemírou obsahu. Proto Facebook zobrazuje převážně reklamní příspěvky a proto je potřeba se výrazně odlišit od konkurence. Ano, všichni chceme zachovat korektní tvář a komunikovat napůl úředně, napůl neutrálně. Ale to je úplně na hovno. Spolehlivých profesionálních hovadin je plný internet, ale všichni čekají na ten velký, černý, macatý a naprosto na hulváta vytažený fór - i s koulema.

 

Koule pro všechny

 

Řeč není o varlatech, protože firmy vedou i ženy

Není to o pornografii nebo rasismu. Jde prostě o to, že tu samou věc nabízí dalších xy lidí. A když si 30x přečtete o tom, jak je někdo zkušený, máte zhruba 30 možností, ze kterých lze vybrat. A teď nastává otázka nejdůležitější. Chcete promrhat čas, nebo vyřešit problém? Aha. Takže těch 30 potenciálních dodavatelů škrtáte. A stejně tak uvažuje váš zákazník. Buď chce splnit povinnost a dát si s tím zbytečnou práci, nebo chce řešení a nevyhazovat prachy a čas do koše.

 

Když se fotí genitál

Když máte možnost jít správným směrem a opravdu musíte ukázat koule, zkuste to chvilku brát doslova. Máte jedinečnou šanci na ztvárnění toho, co máte v gatích, než to uvidí celý svět. Chcete na to použít nekvalitní fotky svojí pýchy? Nebo debilní text? To v žádném případě. Vlastní koule si vyšperkujete takovým stylem, že se na ně sami budete chodit dívat. A stejně tak byste se měli věnovat propagaci firmy, která vás živí.

 

Nedávejte all-in s párem dvojek

Je to drahé, pracné a výsledek je nejistý. No to máte pravdu, akorát kampaň na Nespresso s Clooneym také nebyla dřív, než úspěch firmy. Nejdřív totiž museli ukázat světu, že jde lidem prodávat celkem průměrné předražené kafe v kapslích a někdo to fakt bude pít. To byly ty koule. Ten zbytek, to už je jen leštění žaludu. A na to budete mít dost času vždy. Začněte proto malými, ale jistými krůčky, abyste pak nezjistili, že jste udělali velký skok do bahna.

 

Někdy jsou potřeba pěkně ostré koule

Hodně dumám nad koulemi u novinky naší tvorby. Na jednu stranu je to seriózní a hodně vymazlená záležitost, na druhou stranu vím, že bez koulí to nepůjde. Ale to neznamená, že tam začnu psát čuňárny. Ty totiž píšu sem. V první řadě si zaslouží taková novinka důstojné promo. Ale pokud chci přesáhnout aktuální publikum, budu muset říznout do kontroverze. Takže se máte na co těšit :)

 

Číst další článek